INVATATURI ORTODOXE PDF

Iar astfel de persoane, și învățături, și idei au existat chiar de la . pe care a răspândit-o departe de hotarele Bisericii Ortodoxe Ruse. Invierea Domnului. Biserica Ortodoxa Romana, Hamilton Categories. Articole · Buletin Parohial · Evenimente · Invataturi · Rugaciuni.

Author: Disar Gardalrajas
Country: Algeria
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 17 May 2004
Pages: 65
PDF File Size: 15.78 Mb
ePub File Size: 15.74 Mb
ISBN: 981-7-62472-717-8
Downloads: 92598
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shakahn

Toti nadajduim sa ne mantuim prin tine. Urmariti va rog si: Ia uitati ce declara dupa alegeri Trump, care le pregateste si templul: Noi nu mai suntem cu voi. Mai am acum ochi sa ma uit la evreu? Daca un om ma ocaraste, imi omoara mama, fratii, copiii, dupa care ortkdoxe scoate ochii, ca si crestin am datoria sa-l iert.

Sunt postate doua videouri in data de 1 decembrieunul la ora 8: Iar punctele de negociere vor continua. Dar sa-L ocarasca ei pe Hristosul meu si pe Preacurata Fecioara a mea!

Elder Justin Parvu of Petru Voda

Toti avem incredere in tine. La urma urmei ce ar avea de pierdut? I have my own reasons. Objection your honour prosecution! Raspunsul este simplu, pentru ca elitele care conduc lumea, personalitati care detin majoritatea resurselor economice si financiare, care sunt in general de origine evreiasca, ei bine, aceste elite urmaresc sa insele lumea pentru a putea subjuga tot pamantul. Lectura zilnica a unui crestin Inselari contemporane Ecumenism Impartasania cu pacate opritoare Acte Biometrice Sfaturi folositoare Evenimente cotidiene importante.

  AW HS50N PDF

Ce fel de margine? Fiti atenti, antihristul, cu inaintemergatorii lui, printre care si Trump, va iubi neamul evreilor.

Este un atestat istoric. Nu noi suntem cei care am deviat. Nu ca sa-i omorati pe evrei si sa-i prigoniti, nu, ci ca sa-i plangeti ca L-au lasat pe Dumnezeu si s-au dus cu diavolul. La inaugurare Donald Trump a aparut intr-o postura pioasa, intr-o ceremonie mega-ecumenista, unul dintre evenimentele care au drept scop crearea unei noi religii mondialecare sa reuneasca singura marile religii ale lumii.

De ce Trump este impotriva avorturilor si a homosexualilor? Metzger si Arhiepiscopul Ciprului se angajeaza sa aprofundeze relatiile. Forumul de religii a onorat pe marele imam Dr.

Invataturile Sfintilor Parinti despre inselarile contemporane. Nu i-a mers din plin lui Mircea Dinescu? Te vom recunoaste ca cel mai drept de pe tot pamantul.

Scrisoarea lui Hristos -Invataturi ortodoxe – YouTube

Ecaterina 2 Octombrie De ce v-am spus acestea, crestinii mei? Proorocia Sfantului Ipolit al Romei despre Antihrist ne avertizeaza ca Antihristul nu va aparea oamenilor ca un imoral fara pereche, ci lnvataturi va ascunde in mod viclean adevarata fata, ca sa insele pe crestinii care se vor lepada de Credinta… spunand ca respinge avortul, curvia, adulterul, imoralitatea.

  BOBST DOMINO 90 PDF

De ce este impotriva masoneriei si a socetatilor secrete oculte?

A mai ramas o reduta de cucerit invataaturi, cea a persoanelor morale si religioase, pe care acum urmaresc sa le insele. Mi se pare ca se slujeste parastasul impreuna cu catolicii.

Pentru a pacali pe toata lumea sunt in stare sa sacrifice si masoneria, care a ajuns o jalnica mascarada, sunt in stare sa se arate a fi morali si pro-familie. A cui margine, de ce margine? Mi se pare mie sau unul dintre ei e catolic? La ceremonia religioasa participa trei preoti. Noi stim ca in afata Ortodoxiei nu exista mantuire, ci o adunatura pierzatoare, sinagoga a satanei.

Iar acest lucru se poate realiza castigand pe rand, increderea tuturor. Toti vom asculta de tine. Eu nu vreau sa-i mai vad, dar domniile voastre cum va rabda inima si mai faceti afaceri si tocmeli cu evreii?

Atunci, unii se intreaba: Intrati pe pagina de facebook a Ministerului Apararii Nationale. Nu va lasati amagiti — urmeaza balamucul antihristic!